Ακόμη ένα ταλέντο της Ακαδημίας μας, καλείται να δοκιμαστεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, μετά από εισήγηση του τμήματος scouting της Πειραϊκής ΠΑΕ.


Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Καραγεώργο, ο οποίος θα βρεθεί την Τρίτη 8 και την  Τετάρτη 9 Μαρτίου για δοκιμαστικές αξιολογήσεις για την Κ-17 του Ολυμπιακού, υπό το βλέμμα του Τεχνικού Διευθυντή, Θόδωρου Ελευθεριάδη και του προπονητή Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Έτσι μετά τον Βαγγέλη Πατσαρούχα, ο Βαγγέλης Καραγεώργος είναι ο 2ος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, που θα δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό.

Τέλος να τονίσουμε πως ο Βαγγέλης Καραγεώργος είναι η 2η φορά που δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό και έχει δοκιμαστεί και στον ΠΑΟΚ.

 

Who is who

Ο Βαγγέλης Καραγεώργος γεννήθηκε στις 13/7/2000 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και σαν φορ, η σωματική του διάπλαση με ήψος 1,85 καθώς και ο μεγάλος διασκελισμός, του επιτρέπουν να αγωνίστεί σε πολλές θέσεις.

Έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, με εξιρετική κθοδήγηση της μπάλας και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Παίδων Φθιώτιδας 2014, Πρωταθλητής Νέων 2015 με την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και φέτος Πρωταθλητής στο Σχολικό Πρωτάθλημα με το 6ο Λύκειο όπου και φοιτά.

Σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε έχει βγει πρώτος σκόρερ, ενώ αποτελεί και βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας και των 6ης(2014-15) και 13ης(2015-16) Μικτών Περιφερειακών Ομάδων.

 

Ρεπορτάζ : calciolamia.gr